Fitte tinder date

      Comments Off on Fitte tinder date

fitte tinder date

Tiltrekning har veldig ofte en "best før-dato", man må smi mens jernet er varmt, gripe sjansen når den først er der etc nå holder det med slike uttrykk for min del.

Fikk selv en sånn melding i går kveld, "Nach hos deg? Jeg er ganske sikker på at jeg hadde fått brukt pikken min om jeg var våken og svarte henne.

Hun sendte flere meldinger idag, og skrev blant annet "Kanskje jeg kommer og besøker deg i kveld ", men fikk ikke svart før rundt en time senere, og da var hun logget av igjen. Jeg svarte bare "Hehe: Har heller ikke pratet på direkten med henne i dag. Grunnen var vel at jeg var litt stresset med tanke på at jeg ikke var helt sikker på hva hun ville med dette, eller om hun bare tullet.

Ville jo ikke fremstå som en innbilsk idiot heller, så derfor ble vel alt litt urutinert besvart av meg. Hadde vært enklere hvis hun ikke hadde nevnt sex, men at vi bare hadde truffet hverandre og funnet tonen utover kvelden. Hun har ikke fjernet meg fra tinder, så muligheten er vel kanskje fortsatt til stede, men da må vel jeg ta initiativet.

Uansett hva som skjer så ble jeg ihvertfall en erfaring rikere. Dette innlegget har blitt redigert av medlem Du var ikke full altså? Men da er det bare til å skrive til meg på nytt i kveld. Jeg har møtt jenter over nettet som rimelig rett fram sa at de ville ha sex. Jeg har besøkt og fått besøk med sex som formål, ble faktisk et kortere forhold av ene greia.

Når det gjelder å være forsiktig Har du opplagt grei tilgang på penger kan slike greier utgjøre en liten risiko, men er du student eller av andre grunner ikke har flust med cash så bør du være rimelig trygg.

Skulle jeg havne i en situasjon med grunn for tvil vil jeg i alle fall ta visse forhndsregler, enkle ting som å ta en titt i kikkehullet før jeg åpner og sånt. Dog, generelt sett er det vel mest på film det skjer videre skumle ting. En ting forresten, jeg bruker alltid mine egne kondomer! Tror nok det at skepsisen veier tyngre enn trangen for å få seg fitte i denne omgang.

Jeg er skeptisk til det at hun bare har ett bilde og begynte å vri samtalen over på sex med en gang. Logaritmemannen har noen gode poeng, men det kan like gjerne være noen guttunger eller kompiser som leker seg, og da gidder jeg ikke.

Da måtte hun ha gjort profilen sin mer troverdig, eller gitt meg snapen hennes og vist seg mer frem. Jeg skrev på profilen min hva jeg jobbet med, er et passe bra betalt yrke, men tviler på at jeg hadde fått mafiaen på dør av den grunn.

Dårlig ide tror du? Har egne kondomer liggende, aldri godt å si om noen kan ha punktert de på forhånd for å bruke deg til sæddonor og barnebidragsyter. Er dere seriøse nå? Dere er what, 19år?!

Det what 1 av som tar i bruk slike metoder? Dere oppfører dere som om dere er fritt vilt og at det er meget stor sjanse for å treffe på slike. Og at da er livene deres ødelagt ja! De horene der tenker bare på en ting!! Den hviler på en delt førsteplass med forumtrollet som liksom hadde sprøytet opp jizz fra magen med en liten sprøyte og inseminert seg selv med den. Og gutta trodde på det. Jeg kjenner en som kjenner en som kjenner ei!

Selv om dere er unge og uerfarne så tro for guds skyld ikke på alt dere hører av guttehistorier. Dere er voldsomme til å dikte opp å smøre på. Det er større sjanse for at jeg blir gjengvoldtatt, slicet opp og drept av en Tinderdate og kompisene hans enn at dere kommer over den ENE nittenåringen i Norge som har så lyst på barnebidrag og til å "ødelegge livene deres" at hun tyr til ekstreme midler.

Vet dere hvor små odds det er for at en dame blir gravid? Du har ett slingremonn på noen få dager, og som oftes er svømmer'ne deres for dårlige til å greie noe som helst anyway! Bruker dere gummi attpåtill evt hun bruker p-piller er dere stort sett safe.

Og nei, det er ikke mange damer som ljuger om at de har tatt pillene sine for å lure seg til å bli gravid med noen de knapt kjenner Det dere skal være redde for er kjønnssykdommer. For det kan disse jentene ha uten å være klar over det selv. Det er langt mer sannsynlig! Det samme gjelder forøvrig dere. Så for guds skyld bruk gummi. Men slutt å spre piss om at "det er så mange damer som flyr rundt etter sæddonor at man vet aldri! Det er ingen som vil ha dere som barnefedre noe mer enn dere vil bli fedre selv..

Til topic, TS skjønner du blir skeptisk når hun bare har ett bilde. Sett om du finner henne på Face? Kan være 11 åringer på ferde. Selv dropper jeg alltid kiser med bare ett bilde, eller bare bilde av trynet. Mange av dere er alt for flinke til å vinkle bildene riktig. Jeg har sett mye rart for å si det sånn! Kanskje du finner noe om du gjør litt research?

Jeg tror nok det er flere enn 1 av jenter som holder på med slikt. Man har enten dem i panikkalderen som du beskriver, men også de yngre jentene i årene som er arbeidssky og vil slippe å gjøre så mye i livet.

Da får de et eller annet lettlurt mannfolk til å smelle på dem en unge slik at de kan få litt ytelser fra NAV og et tilfeldig offer av et mannfolk som de slipper å ha noe stort med å gjøre, uten at jeg kjenner så veldig til hvilke ytelser man får. Jeg går ikke bokstavelig talt rundt og er redd for at et kvinnfolk skal ta med seg et punktert kondom til akten altså, det var å ta litt i.

Men hvis jeg har mitt eget vet jeg at det passer og at det har blitt oppbevart skikkelig, og at det ikke har ligget i sollys eller i en trang lomme for å bli sprøtt eller gnages i stykker. Dessuten er det jo slik at når uhellet først er ute og kondomet sprekker, glir av eller viser seg å ikke ha virket, så har ikke vi mannfolk noe vi skulle ha sagt, og vi får derfor noen problemstillinger å tenke over som dere ikke har.

Jeg synes derfor vi skal ha lov til å ta noen forholdsregler uten å bli sett på som paranoide. Jeg forstår og respekterer at det er deres kropp og ikke er bare bare å ta abort eller angrepille heller, så dere får jo så absolutt noen problemstillinger dere også.

Poenget jeg vil frem til er at valget i slike tilfeller ligger helt og holdent på hva dere ønsker og at vi ikke har noen rettigheter. Det eneste vi kan gjøre er å forhindre at det skjer i utgangspunktet. Jeg tar problemet med kjønnssykdommer seriøst, og ved tilfeldig sex utenom forhold kommer jeg nok alltid til å bruke kondom.

Da hjelper det ikke hvor mye latexallergi hun har eller hvor mye annen prevensjon hun bruker. Ubeskyttet sex kan man ha når man er i et fast og eksklusivt forhold og begge er testet. Men det er da vel ingen som går rundt og smitter folk med vilje. Det å lyve om prevensjon derimot kan skje, og derfor er det mest aktuelt å diskutere.

Jeg har prøvd å finne henne på facebook, men finner hun ikke der. Det er derfor jeg er litt skeptisk. I følge tinder er hun bare 5km fra meg. En dag da jeg var på besøk hos noen jeg kjente og startet tinder, var hun bare 1km i fra. Jeg tenker derfor at hun burde ha poppet opp tidlig i søket på FB siden jeg kjenner litt folk fra området, og det ikke er et så alt for tettbygd strøk. Det er først hvis noen viser interesse at jeg biter meg fast. Det slo meg en gang at jeg hadde vært på en fest en hel kveld uten å ha en eneste samtale med noen av samme kjønn.

Riktignok brukte jeg store deler av kvelden på å sitte alene i fosterstilling i et mørkt hjørne. Jeg vet ikke helt hvorfor. Hvis du bare skal lese én bok om sjekking… Nei, stryk det. Ikke les bøker om sjekking. Ikke vær en sånn person. Men les én bok om kroppsspråk. Jeg har blitt jævlig god til å lese signaler. Og det er ærlig talt ikke nanoteknologi noe av dette. De færreste er bevisst nok på sitt eget kroppspråk til å tilsløre det. Hvis du begynner å se etter, er tegnene ganske åpenbare. Hvis en jente lener seg mot deg, holder øyekontakten, smiler, stiller spørsmål, ler uten at du er morsom og tar på deg, er hun interessert.

Hvis hun fikler med hendene, stryker seg, vrir på seg med bena i kryss, er hun kåt. Hvis hun kaster blikk mot leppene dine, fukter leppene sine og biter seg i dem, har hun lyst til å kysse deg. Hvis du kommer nær hånden hennes og hun griper den, kan du kysse henne med én gang. Tror du jeg overdriver? Selvfølgelig gjør jeg det, men det er nyttig for deg å tro disse tingene. Når det gjelder ditt kroppsspråk, er det noen få ting som er viktige.

De to viktigste er øyekontakt og speiling. Speiling vil si at du hermer etter jentas kroppspråk. Du gjør de samme bevegelsene som henne, du sitter på samme måte som henne, du hever stemmen og snakker lysere når hun gjør det, du beveger deg og snakker i hennes tempo.

Vi liker når andre speiler oss fordi det lar oss kommunisere uanstrengt på den måten som er mest naturlig for oss. Med mindre du har Aspergers eller noe, gjør du det helt naturlig når du snakker med noen du liker. Bare peil deg ut et kjærestepar eller noen bestevenner neste gang du er ute. Se hvor likt de beveger seg. Du kan gjøre det samme med vilje, og jenter vil like deg bedre. Klart jeg har komplekser. At jeg hadde hatt så få sexpartnere var noe jeg skammet meg over.

Det virket som om alle andre fikk det til. Hva var det jeg gjorde feil? Hvorfor var ikke jeg en kandidat når jenter skulle plukke med seg noen fra byen? Hva var galt med meg? Hvorfor vil hun ikke ha meg? Jeg har grått mange ganger etter byen. Vennene mine pleide å si at jeg ikke kom til å føle meg noe bedre hvis jeg hadde masse tilfeldig sex.

Jeg svarte at jeg ville ha muligheten til å gjøre den erfaringen selv. De kunne velge bort tilfeldig sex. For meg var ikke det et alternativ. Det handler ikke om opplevelsen lenger. Noen ganger jeg har sex, begynner jeg å kjede meg. Hun bare ligger der, jeg pumper på og jeg skulle ønske jeg var et helt annet sted. Men det gjør så lite for meg at jeg ikke engang klarer å komme og bli ferdig med det.

Noen ganger går jeg rett inn på Tinder mens hun er på badet. Noen ganger er jeg med noen med nesten samme kroppsform som henne. I mørket hender det jeg lukker øynene, holder tett rundt henne og prøver å innbille meg at hun er en annen.

Noen ganger har jeg lyst til å synke ned i et hull i gulvet. La oss ta en liten digresjon om Tinder. Jeg skal ikke påstå å være noe ekspert. Det er sikkert andre som har bedre Tinder-strategier enn meg, og jeg vet ikke om min fremgangsmåte er noe som kan funke for alle.

Uansett tror jeg at det å være skikkelig kjekk og å ha bra profilbilder er viktigere enn noen strategi. Likevel, jeg har ligget med ganske mange fra Tinder, så jeg bør kunne ha noe å komme med. Jeg tipper de aller fleste av dere allerede gjør dette, men for dere andre, lik alle.

Og start samtaler med alle du matcher med. Det er ikke som om du har noe å tape. Du må ikke møte noen bare fordi du har chattet med dem. Og selv de mest innpåslitne jentene gir opp når du ikke har svart på et par meldinger.

Dessuten, selv hvis du ikke har lyst til å møte en jente, er det god øvelse å prøve å sjekke henne opp skriftlig. Du må spille oddsen hvis du skal klare å plukke ut de få som vil ha pikken din. Ellers er det noen ting jeg kanskje gjør annerledes enn mange andre. Jeg gir ikke komplimenter, jeg unngår smalltalk, jeg faker ikke entusiasme og jeg dummer meg ikke ned. Det fører kanskje til litt færre dater, men når jeg først møter noen, kan jeg være rimelig sikker på at det går veien.

Jeg gir ikke opp før noen sletter meg eller sier ja til en date. Hvis en jente slutter å svare, tror jeg mange tenker at de har tapt.

De tenker at hun ikke er interessert og at de bare kommer til å fremstå som masete hvis de fortsetter å skrive. Det tenker ikke jeg. Det er helt sikkert riktig i ni av ti tilfeller, men det kan jo hende at hun bare ikke hadde tid til å svare da hun fikk meldingen, og at hun har glemt det.

Igjen, hva har du å tape? Hva gjør det om en jente du aldri har møtt og aldri skal møte synes du er slitsom? Det eneste du kan være sikker på er at du aldri kommer til å ligge med henne hvis du lar samtalen dø ut. Men å holde samtalen gående er ikke nok. Du skal selge deg selv. Og som med alt annet salg, har du ikke oppnådd en dritt før navnet hennes er på den jævla kontrakten. Du kan ikke slappe av før pikken din er i munnen hennes.

Fitte er til bare for dem som closer. Hvis du har en hyggelig samtale med noen, good for you, men du må be henne ut hvis det skal skje noe mer. Ikke vær redd for å spørre for tidlig; du kan alltids ro deg unna. Men få henne til å si ja til en date før det har gått så lang tid at spenningen er borte.

Avtal en konkret tid og sted. Sørg for at dere ­drikker alkohol. Se henne inn i øyenene. Smil, vær morsom og bygg rapport. Og drit i hvem hun er. Klart du bør prøve å finne noen du liker og er tiltrukket av. Alt jeg har skrevet om blir lettere og kommer mer naturlig hvis du er oppriktig interessert i den du prøver deg på.

Men det er ingen forutsetning. Skal du lande noen nydelige og kule, må du også gjennom noen stygge og kjipe. Litt fordi du trenger treningen, men enda mer fordi du ikke kan diskriminere.

Du må ikke bli en helt annen person bare fordi det kommer en babe inn i rommet. Du må gjøre flørtingen til en naturlig del av ditt handle­mønster. Noe du gjør av deg selv med alle, ikke noe du anstrenger deg for når du møter noen du liker.

Du må flørte med alle. Bryt ned alle intimgrenser. Klin med kompisene­ dine. Ta jenter på puppene. Jeg er sikker på at jeg har gjort det med alle venninnene mine, fordi jeg var full og det var lættis, og det gjør det lettere å være intim med jenter du ikke kjenner.

Snakk om sexlivet ditt med alle. Sørg for at alle vet hvor stor kuk du har. Du har lyst til å være assosiert med sex. Gi faen i om du hooker med noen, gi faen i om du får pult eller bare får kontaktinfoen hennes, og gi faen i hvem du lander. Hvis du våkner med en burugle, tenk på det som veldedighet.

. Logg inn     Registrer deg. Du kan gjøre det samme med vilje, og jenter vil like deg bedre. Da måtte hun ha gjort profilen sin mer troverdig, eller gitt meg snapen hennes og vist seg mer frem. En datingapp som kommer fra USA. Shemale teen erotikk, Sexkontakt oslo glidemiddel gravid, About The Author. Jeg er skeptisk til det at hun bare har ett bilde og begynte å vri samtalen over på sex med en gang. For "fitte tinder date" kan disse jentene ha uten å være klar over det selv. Escorte lillestrøm thai massasje sandefjord free xxx cams escort bergen 0 sur fitte escort bergen. Men noe hadde gått opp for meg: Tulsas best free dating site you are looking for a Tulsa Singles at Mingle2. Tenk på hvilke jenter du prøver deg på. Hadde vært enklere hvis hun ikke hadde nevnt sex, men at vi bare hadde truffet hverandre og funnet tonen utover kvelden. Fitte tinder date

Fitte tinder date

Fitte tinder date